Benet XVI

Si s’esperava continuisme, no se n’ha pogut trobar de millor amb la figura del Cardenal Ratzinger. Si s’esperaven canvis, apertures o diàleg, tant des de fora com des de dintre, ja es poden guardar les esperances.

Suposo que hauria de felicitar els catòlics [practicants] per tenir un nou Sant Pare, però no hi trobo, des del meu punt de vista, cap motiu per la felicitació o per l’enhorabona, em fa l’efecte que l’Església seguirà igual o es tancarà més en banda respecte la societat. Curiosa la tendència a compartir punts de vista en allò que toca a temes socials amb les moltes esglésies evangèliques, amb musulmans, deu ser veritat allò de que els extrems es toquen.

Mentrestant, deixem que la gent vagi celebrant que ja hi ha nou Papa com qui celebra que s’ha guanyat una lliga.
[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.