Sense internet!

Doncs sembla que si que hi ha algun tipus de passa, si…

A mi, però, en comptes del disc dur se m’ha trencat la internet! El dissabte volia mirar un parell de coses i tururut! no vaig poder connectar-me, ni fer pings ni res de res! I el més fotut és que en Windows si que em funciona… O sia que la cosa deu estar amb vés a saber què del modem usb… He reinstal.lat de nou el Linux (he aprofitat), i tots els controladors i res, reconeix el módem, diu que està operatiu, però no fa ni un miserable ping (excepte el localhost, però aquest no val!)…

Com que no podia navegar amb Linux, vaig fer-ho amb Windows i, tot i fer-ho amb Firefox i tenir un firewall instaladet… quina grima!

Avui un amic m’ha deixat un router, a veure si m’hi puc barallar (i guanyo) i puc tornar a connectar-me amb Linux!
[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Sense internet!

 1. Benjamí diu:

  Com tens la configuració de xarxa, les rutes i els servidors DNS? Prova aquests comandaments:

  Adreces IP:
  ifconfig

  Ruta:
  route -n

  Servidor DNS:
  cat /etc/resolv.conf

 2. Lluís diu:

  Ey companys!! A mi em pasa exactament igual!! El malait modem usb de Güanadú se m’ha revelat i no hi ha Déu que el faci rutllar (a linux, es clar…) 🙁

Els comentaris estan tancats.