Contrastos

La política deu ser un dels únics (si no l’únic) terrenys on es pot nedar i guardar la roba alhora.

Si socialment el govern del PSOE fa una política avançada, intentant que tots els col.lectius socials tinguin els mateixos drets, i , per exemple, aproven el matrimoni gai (ja s’encarregaran els bisbes de posar el crit al cel, i més ara que sembla tindran el (continuat) suport de Roma), territorialment, o, diguem-li a nivell de reconeixements nacionals, no vol o no s’atreveix a fer una política igual de valenta: si en començar la legislatura semblava que es podria parlar català al congrés, ahir PP i PSOE es tancaven en banda per no fer-ho possible (després que parlin els del PP d’aliances contra natura a Euskadi). Aznar, tot satisfet, deu estar fregant-se les mans.
[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.