Aardvark

Avui m’han comentat una nova extensió del firefox útil per a desenolupadors web: Aardvark.

Et permet veure sobre quin element de la pàgina està situat el cursor, i de quina classe és. És molt ràpid d’utilitzar i permet veure de manera molt clara quina classe s’aplica a cada element de la pàgina. En aquest sentit, dóna una mica més d’informació que la Web Developer Toolbar, que només et marca les classes que hi ha als diferents elements de la pàgina, però no t’indica quins són aquests elements.

Incorpora unes comandes de text per jugar amb els elements de la pàgina (aillar-los, remoure-ls, remarcar-los, ampliar la selecció (cap als pares) o disminuir-la (cap als fills), que potser fan que costi una mica més d’aprendre a usar-la, però que li dónen encara més utilitat.

Encara l’haig de provar una mica més, però fa molt bona pinta.

Nota: Gràcies per l’avís, Dani.
[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.